• Winkelwagen

    0 item(s)
    0,00

Ocean - Karol G

Titel : Ocean

Artiest(en) : Karol G

Genre : Reggaeton

Medium : CD

Jaar : 05-2019

Label : Universal


€ 21,99

Stuks

Ocean, 2019 album van de Colombiaanse zangeres Karol G (=Carolina Giraldo Navarro) met reggaeton en trap nummers, zowel in Engels + Spaans gezongen. In 2017 bracht ze album Unstoppable op de markt. Momenteel de best scorende vrouwlijke latin artiest in de charts.
The album consists of 16 songs including super hits like "Mi Cama," "Culpables" featuring her fiancé, Anuel AA, and "Créeme" featuring Maluma along with collaborations with Damian "Jr. Gong" Marley, Yandel, Simone & Simaria, Nicky Jam and J Balvin. Karol is currently ranks as the No. 1 Latin female artist in the world.
1. Ocean (2:33)
2. Punto G (3:01)
3. Love with a Quality (3:41) (feat Damian "Jr. Gong" Marley)
4. Baby (3:58)
5. Sin Corazón (2:49)
6. Dices Que Te Vas (3:23) (feat Anuel AA)
7. Pineapple (2:58)
8. La Vida Continuó (2:45) (feat Simone & Simaria)
9. Bebesita (3:02)
10. Culpables (3:46)
11. Mi Cama (2:30)
12. La Ocasión Perfecta (3:41) (feat Yandel)
13. Créeme (3:32) (feat Maluma)
14. Go Karol (2:28)
15. Mi Cama [Remix] (3:15) (feat J. Balvin en Nicky Jam)
16. Yo Aprendí (3:05) (feat Danay Suárez)
 
16 tracks, 50 minutes playing time
 
Karol G, oftewel Carolina Giraldo Navarro, is een dame die met haar veelzijdige urban en latin tracks deze zomer zeker een plekje in jouw playlist verdient. Ze is de eerste vrouwelijke urban artiest die in de top tien van de Billboard`s Hot Latin Songs-lijst terechtkwam en won vorig jaar een Latin Grammy in de categorie Best New Artist. Nu is de Colombiaanse zangeres hard op weg om ook buiten Zuid-Amerika iedereen te laten dansen op haar aanstekelijke muziek
Op haar nieuwste album Ocean hoor je zowel Spaanstalige reggaetontracks als latin trap en hiphop vibes. Het nummer Love With A Quality met Damian "Jr. Gong" Marley kun je gelijk bovenaan je vakantieplaylist zetten. Op het album staan ook samenwerkingen met grote latin artiesten zoals J Balvin, Nicky Jam, Maluma, Yandel en boyfriend Anual AA, die gezien wordt als dé artiest in het latin trap-genre. Het succesvolle koppel is momenteel op tournee door Zuid-Amerika met hun Culpables-tour.
Karol G scoorde eerder dit jaar samen met lover Anual AA een hit met het zwoele Secreto en ook reggaetontrack Mi Cama komt je wellicht bekend voor. De zangeres is niet bang om haar vrouwelijkheid en sensualiteit te benadrukken, zoals ze doet in het nummer Punto G, dat een ode aan de G-spot is. (bron: FunX)